Taulumagneetit

Valikoimissa on runsaasti taulumagneetteja. Osa magneeteista on tarkoitettu lasitauluille, jotka vaativat enemmän pitovoimaa. Värivaihtehdot löytyvät tuotetiedoista, samoin pakkauskoot. Osa erikoisväreistä on tilaustuotteita, joiden toimitusaika on hieman pidempi.

Taulumagneetit

Taulumagneetteja käytetään kotitalouksissa, toimistoissa, myymälöissä ja teollisuudessa. Niitä voidaan kiinnittää metalliin sellaisenaan tai niillä voidaan kiinnittää kappaleita. Kaikki taulumagneetit soveltuvat tavallisille valkotauluille ja muille maalatuille metallipinnoille. Osa tuotteista toimii paremmin lasitauluilla, joissa tarvitaan magneetilta enemmän voimaa. Ferriittinen taulumagneetti ei sovellu lasitauluun!

Lue lisää taulumagneeteista.

Taulu- ja toimistomagneetteja on kahta päätyyppiä: ferriitti- ja neodyymi.

Ferriittimagneetit

Ferriittimagneetit ovat edullisia, joissa pitovoimaa on vähemmän. Magneetteja on helpompi siirtää ja liikutella metallipinnoilla vähäisemmän pitovoiman ansiosta. Ferriittimagneetit ovat suosituimpia taulumagneetteja.

Hinnat alk. 0,20eur/kpl. Pitovoimat 150g - 1,5 kg.

Ferriittimagneeteissa on enemmän valikoimaa värien ja kokojen suhteen ja niiden saatavuus on hyvä.

Neodyymimagneetti

Neodyymimagneetti on voimakkaampi ja sen pitovoima riittää pitämään myös kappaleita kiinni valkotauluissa, jääkaapin ovessa tai muilla teräspinnoilla, jotka reagoivat magneettiin.

Hinnat alk. 0,50eur/kpl. Pitovoimat 400g - 16,0 kg.

Useimmat neodyymi taulumagneetit jaksavat kannatella jopa kymmeniä A4 arkkeja tai lehtiöitä paikoillaan. Taulumagneeteista saa paremman otteen kuin esim. tavallisesta kiekkomagneetista. Monissa vaihtoehdoissa muoviosassa on reunus helpottaen magneetin käyttöä.

Taulumagneetteja on saatavilla monilla väreillä. Perusmagneettien valikoimassa on 13 väriä.Neodyymi taulumagneetteja saa myös kokonaan metallisena, jotka ovat laadukkaita ja käytössä kestäviä. Magneetteja saa eri muotoisina: pyöreinä, neliöinä, suorakaiteina ja kuution muotoisina.

Voimme myös tehdä taulumagneetteja erikoistilauksesta, jossa yhdistyvät voimakas magneetti ja nuppi. Näin saadaan erittäin voimakkaita magneetteja haastavimpiin sovelluksiin.

Magneettien koot: 10-55mm

Magneettien pitovoimat: ferriittiset 150g - 1,5 kg, neodyymit 400g -16,0 kg
Pakkauskoot: tuotteiden mukaan (osin pakkauskokoja ei ole)

Aktiiviset suodattimet